A Hazai Korszerű Építészmérnök Képzésért Alapítvány
 


Kedves Szülők és Kollégák!
 

A személyi jövedelemadóról szóló 1996. CXXVI. törvény jogot ad a magánszemélyeknek arra, hogy befizetett adójuk 1%-ának közcélú felhasználásáról, az általuk megjelölt kedvezményezett javára nyilatkozatban rendelkezzenek. Kérem Önt, hogy adója 1%-ának az Építészmérnöki Kar Alapítványa javára történő felajánlásával segítse közös céljaink megvalósítását!

Nyilatkozatát az adóbevallással, de külön, zárt borítékban küldheti el az APEH címére, vagy az adóbevallást helyettesítő munkáltatói elszámolás esetén, legkésőbb március 25-ig, közvetlenül munkáltatójának adja le.

A Kar Alapítványát 1994-ben alapították a Kar vezető oktatói azzal a céllal, hogy hallgatóink szakmai és tanulmányi munkájához nyújtson segítséget. Az Alapítvány működéséről, a támogatás lehetőségeiről, a kuratórium munkájáról további információt kaphat a www.hkeka.bme.hu weblapon.Budapest, 2013. január


Dr. Szoboszlai Mihály
egyetemi docens
a Kuratórium Elnöke


 


 


 RENDELKEZŐ NYILATKOZAT
A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL


A kedvezményezett adószáma: 1806 8801-1-43
A kedvezményezett neve: A Hazai Korszerű Építészmérnök Képzésért Alapítvány

Tudnivalók:
Ezt a nyilatkozatot tegye olyan szabvány méretű borítékba, amely e lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abba a nyilatkozat elhelyezhető legyen.

Fontos:
Ahhoz, hogy a rendelkezés teljesíthető legyen, a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS ADÓAZONOSÍTÓ SZÁMÁT pontosan tüntesse föl.